perjantai 10. toukokuuta 2019

Hukka 11 viikkoa

Hukalla on ollut taas jännittävä viikko sisältäen uusia juttuja. Maanantaina Hukka meni ensimmäistä kertaa yökylään, kun vein sen yöpäivystykseni ajaksi velipoika Monnin luo hoitoon. Veljeksillä oli ollut mukavaa touhuta yhdessä ja uni oli maistunut hyvin vieraassakin paikassa. Monnin perheessä asuu myös kaksi lasta, joiden kanssa Hukka oli tullut hienosti juttuun.

Tiistaina hoitopaikasta suunnattiin kyläilemään Tiian luo, ja siellä Hukka pääsi tutustumaan Shantin aussie-narttuihin Taikaan ja Maaruun. Hukka ei tuntunut tekevän mitään eroa aussiehin ja bortsuihin, koska varsin reippaasti teki tuttavuutta aikuisiin koiriin. Tiistaina aloitin Hukalle myös kolmen päivän Axilur-kuurin. Matolääkkeen antaminen oli varsin helppoa, riitti kun laitoin lääkkeen ruokakuppiin ruuan joukkoon, sieltä se katosi nappuloiden seassa.

Keskiviikkona Hukalla oli ensimmäiset oikeat "treenit", kun käytiin Heurekalla kuvaamassa nettikurssia varten materiaaleja. Hukka pääsi leikkimään ja tekemään namien kanssa oikeastaan kaikki mahdolliset temput ja tarjoamisjutut, mitä tähän mennessä ollaan tehty. Hukka jaksoi keskittyä hienosti, vaikka oltiin uudessa paikassa ja viereisellä nurmialueella oli muita treenaamassa, eli häiriötä oli. Leikkiminen ei edelleenkään ole kovin raivokasta, mutta lelut kyllä kiinnostaa ja eiköhän se taistelukin sieltä tule ajan kanssa. Käytiin samalla myös pyörähtämässä Tikkurilan asemalla katsomassa junia. Siellä Hukka oli tosi reipas, eikä jännittänyt mitään.

Keskiviikkona treenasin Heurekalla myös Fisun kanssa tokoa. Tehtiin ensin ohjattua, kun siinä oli eniten ongelmia renkaan leirillä. Tehtiin molemmat suunnat nurmella hiukan epätasaisella alustalla, nyt Fisulla ei ollut mitään ongelmaa löytää kumpaakaan kapulaa. Merkillä oli kertaalleen pallo, sillä tuntuu saavan kivasti vauhtia merkkiin. Tehtiin myös muutama eteenmeno leluille, lelut eivät erottuneet yhtään alustasta. Toinen oli aavistuksen vino, mutta onnistuin stoppaamaan ihan pallon viereen, ja otin siitä korjauksen pallolle. Toimi hyvin, muisti korjauksen hienosti. Tehtiin myös muutama luoksetulo, sivulletulossa meinaa tulla nyt banaania. Lisäksi kokeilin ekaa kertaa ulkotreeneissä etujalkakaukoja targetin avulla. Teki ihan kivasti!

Tänään Hukalla tuli 11 viikkoa ikää mittariin, ja nyt Hukka on ollut meillä kuukauden. Aika menee tosi nopeasti, eikä Hukka ole enää pieni pennunpalleroinen vaan pitkäkoipinen rasavilli lapsikoira.

Hukka 11 viikkoa, 7,2 kg ja 37,5cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti